Tung förlust för IBK Svala - fast i botten

IBK Svalas herrar, som ligger sist i division 4, förlorade under fredagskvällen mot IBK Husar B. Resultatet skrevs till 8-10 (2-4, 4-2, 2-4).

Simon Rydén, spelande tränare i IBK Svala.

Innebandy2019-10-19 14:58

Säsongsinledningen har varit blytung för Svala. Först två storförluster mot Craftstaden B och Nässjö B, men frågan är om inte den tredje raka förlusten svider mest.

För den här gången hade de chansen. Det var nära.

IBK Svala vände underläge 2-4 till 5-4, tappade igen, men kom tillbaka. Matchen svängde och lagen turades om att ha ledningen. Men det var jämnt hela tiden. Med tre minuter kvar av sista perioden gjorde Svala 8-9. Men istället för en kvittering avgjorde Husar B i sista minuten.

Det blev förlust med 8-10. Svala är efter tre omgångar utan poäng och ligger sist i division 4.

Målskyttar IBK Svala: Johnny Karlsson 2, Christoffer Knutsson 2, Henrik Svensson, Simon Karlström, Simon Elofsson, Joakim Blomberg.