Tredje perioden avgörande när Virserum föll mot Bodafors

Virserum var med bra hemma mot Bodafors i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy, men föll trots det med 5-7 (1-3, 3-1, 1-3).

Virserums SGF förlorade mot Bodafors IBS

Innebandy2022-12-16 21:37

Avgörandet kom i tredje perioden, där Bodafors var hetare.

Bodafors var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-3.

I andra perioden var det i stället Virserum som hade greppet. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 4-4.

Bodafors stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 4-4 till 4-7.

Virserum reducerade dock till 5-7 genom Oscar Bjelkered när bara fyra minuter återstod att spela, och skapade spänning i slutet av matchen.

Claes Antonsson gjorde ett mål för Bodafors och totalt tre poäng och Filip Janback stod för tre poäng, varav två mål. Virserums Filip Carlberg gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Virserum har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Bodafors har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att Virserum är kvar på tolfte och sista plats, och Bodafors stannar på nionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Virserum är Forserum B. Lagen möts fredag 6 januari 19.30 i Sparbankshallen.