Tio raka förluster för Svala

Två sviter förlängdes när bottenlaget Svala mötte Bodafors hemma i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

IBK Svala förlorade mot Bodafors IBS

Innebandy2024-02-09 21:49

Bodafors vann med 6-10 (2-1, 4-5, 0-4) och har nu fem raka segrar, medan Svala har tio raka förluster.

Svala startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Christoffer Knutsson och Simon Elofsson innan Bodafors svarade och gjorde 2-1 genom Rasmus Andersson. I andra perioden var det i stället Bodafors som hade övertaget. Laget vann perioden med 4-5 och ställningen efter två perioder var 6-6.

Bodafors spelade bra i tredje perioden och gick från 6-6 till 6-10 genom två mål av Rolf Wiksten, ett mål av Pim Torstensson och ett mål av Anton Samuelsson och avgjorde matchen.

Rasmus Andersson och Anton Samuelsson gjorde båda två mål och en assist för Bodafors.

Resultatet innebär att Svala ligger kvar på nionde och sista plats och Bodafors på fjärde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Svala är Ariel B. Lagen möts fredag 16 februari 19.00 i Kristdala Sporthall.