Det har spelats en hel del innebandy i de lägre divisionerna. Här kommer en sammanställning av matcherna!

VSGF och HM IS förlorade sina matcher.

Innebandy2024-02-11 14:37

Division 4 herr

Virserums SGF-Craftstaden: 5– 9

VSGF stod upp bra mot serieledande Craftstaden till en början och ställningen var 3–3 efter första perioden. Men där tog det roliga slut. Gästerna vann sen båda resterande perioder med 3–1.

VSGF:s Joakim Hult var i händelsernas centrum. Hult gjorde nämligen fyra mål, ett assist och var utvisad i sex minuter. Henrik Örmander gjorde också mål för hemmalaget som är näst sist i tabellen.

Nässjö B-HM IS: 12–7

Andra perioden fällde HM IS, den vann Nässjö nämligen med hela 8–2. Dessförinnan hade faktiskt HM IS en ledning med 3–1. Men på grund av kollapsen i andra hjälpte det föga. Nässjö vann även den sista perioden som slutade 3–2. Nässjö är därmed om HM IS i tabellen, och har tagit över andraplatsen som innebär kvalspel, dock med en match mer spelad.

Mål, HM IS: Jimmy Braf 2, Emil Sjökvist 2, Marcus Edgren, Gabriel Rickardsson, Gustav Stejdahl.

IBK Svala-Bodafors: 6–10

Svala inledde bäst och vann första perioden med 2–1. Efter den andra akten var det dock utjämnat, med ställningen 6–6. Sen steppade gästerna upp i den tredje och gjorde fyra obesvarade mål på Svala, som förlorade igen. Svala är tabelljumbo på en poäng.

Mål, Svala: Alfred Heino 2, Simon Elofsson 2, Gustav Tegberger Karlsson, Christoffer Knutsson.

Division 2 dam

Hovshaga-IBK Svala: 16–0

Återigen åkte Svala på en storförlust, denna gången borta mot Hovshaga. Hemmalaget visade ingen pardon och vann perioderna med 6–0, 4–0 och 6–0. Likt herrarna är Svala dam sist i tabellen med en inspelad poäng.