Svala utklassat av Nässjö B borta - med 2-17

Svala hade en riktigt tung match borta mot Nässjö B, och förlorade med hela 2-17 (0-2, 2-8, 0-7) i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Nässjö IBF B vann mot IBK Svala

Innebandy2024-01-21 15:31

I början av matchen var Nässjö B starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0, två snabba mål i mitten av perioden av Christoffer Trägårdh och William Säleby. Det skulle komma mer från Nässjö B. Nässjö B hade övertaget även i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.21 genom Max Wirebrand, och gick upp till 9-0 innan Svala kom tillbaka och reducerade till 9-2.

Innan perioden var över hade Nässjö B ryckt åt sig ledningen med 10-2. Nässjö B fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 17-2. Målen i sista perioden gjordes av Teodor Carlsson Holm, som gjorde tre mål, Oscar Eberhardsson, Casper Holgersson, Lukaz Lindh och William Säleby.

William Säleby gjorde tre mål för Nässjö B och tre målgivande passningar, Teodor Carlsson Holm stod för tre mål och ett assist, Samuel Karlsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål, Casper Holgersson gjorde två mål och ett målgivande pass, Lukaz Lindh gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Max Wirebrand gjorde två mål och ett målgivande pass.

Nässjö B har fyra segrar och en förlust och 57-21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Svala har fem förluster och 22-49 i målskillnad.

Det här betyder att Nässjö B är kvar på tredje plats, och Svala stannar sist, på nionde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Svala Craftstaden IBK Oskarshamn B borta i Oskarshamns Sporthall, fredag 2 februari 19.30.