Svala utklassat av Husar borta

Svala åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot Husar med hela 4-16 (2-5, 1-4, 1-7) i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

IBK Husar vann mot IBK Svala

Innebandy2023-03-19 15:05

Husar var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 5-2.

Husar tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.06 genom Axl Augustsson, och gick upp till 7-2 innan Svala svarade.

Segern skrevs tillslut till 9-3 för Husar. Husar vann också tredje perioden 7-1 och matchen med hela 16-4.

Husars Zion Larm stod för två mål och tre assists, Simon Johnsson-Lyborg gjorde två mål och två målgivande passningar, Teo Atting gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål, Axel Nilsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål och Jesper Ewertsson gjorde två mål och ett målgivande pass. Svalas Simon Rydén gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Pontus Nilsson gjorde två mål och ett assist.

Husar har tre segrar och två förluster och 48-32 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Svala har en vinst och fyra förluster och 28-70 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången innebär att Husar slutar på sjunde plats och Svala på elfte plats.