Svala föll mot Craftstaden IBK Oskarshamn B med 3-6

Svala fick se sig slaget i mötet med Craftstaden IBK Oskarshamn B på hemmaplan i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy, med 3-6 (2-1, 1-4, 0-1).

IBK Svala förlorade mot Craftstaden IBK Oskarshamn

Innebandy2023-11-03 21:07

Svala startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Pontus Nilsson och Simon Elofsson innan Craftstaden IBK Oskarshamn B svarade och gjorde 2-1 genom Daniel Sällqvist. I andra perioden var det i stället Craftstaden IBK Oskarshamn B som hade övertaget. Laget vann perioden med 1-4 och ställningen efter två perioder var 3-5.

11.48 in i tredje perioden nätade Craftstaden IBK Oskarshamn B:s Hannes Axelsson på pass av Alexander Johansson Aronsson och ökade ledningen för Craftstaden IBK Oskarshamn B. Axelsson fullbordade därmed Craftstaden IBK Oskarshamn B:s vändning. 3-6-målet blev matchens sista.

Svala har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter tre spelade matcher. Craftstaden IBK Oskarshamn B har nio poäng.

Svala tar sig an Bodafors i nästa match borta fredag 10 november 19.00.