Svala äntligen vinnare igen

Svala har haft det tufft i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy den här säsongen, men hemma mot Husar kom första segern, efter 16 spelade matcher.

IBK Svala vann mot IBK Husar

Innebandy2024-03-17 15:12

Svala vann med 9-6 (5-2, 2-1, 2-3).

I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Husar med hela 7-1.

Svala var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 5-2.

Även i andra perioden var det Svala som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 7-3.

4.46 in i tredje perioden slog Adam Sandstedt till ännu en gång på pass av Mille Forsman och reducerade för Husar.

Efter 5.37 i tredje perioden reducerade Husar på nytt genom Nickolai Larm.

Husar reducerade igen efter 7.31 i tredje perioden genom Jesper Ewertsson.

8.10 in i perioden nätade Svalas Axel Elofsson framspelad av Simon Elofsson och ökade ledningen för Svala.

Efter 11.02 nätade Axel Elofsson på nytt på pass av Simon Elofsson och ökade ledningen för Svala. Det fastställde slutresultatet till 9-6.

Simon Elofsson gjorde två mål för Svala och spelade dessutom fram till tre mål och Axel Elofsson stod för två mål och ett assist.

Resultaten i sista omgången betyder att Svala slutar på nionde plats i tabellen, och Husar på femte plats.