Storförlust när Rimforsa föll mot Linköping AIS i Folkungahallen

Rimforsa hade en riktigt tung match borta mot Linköping AIS, och förlorade med hela 4-13 (0-7, 1-3, 3-3) i division 3 Östergötland herr i innebandy.

Linköping AIS vann mot Rimforsa IF

Innebandy2022-11-05 12:15

Linköping AIS spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 7-0 genom två mål av Tobias Johansson, två mål av Vincent Svenmar, ett mål av Fabian Bäckman Forkner, ett mål av Marcus Berggården och ett mål av Ludvig Arvidsson. Och det var bara början. Linköping AIS tog kommandot även i andra perioden. Laget gick upp till 8-0 innan Rimforsa reducerade.

Därefter handlade dock allt om Linköping AIS och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 10-1. Tredje perioden slutade 3-3 och Linköping AIS vann matchen med 13-4.

Vincent Svenmar gjorde fyra mål för Linköping AIS och spelade dessutom fram till två mål, Fabian Bäckman Forkner stod för tre mål och ett assist och Tobias Johansson gjorde två mål och totalt tre poäng.

Linköping AIS har nu 15 poäng efter fem spelade matcher, medan Rimforsa har sex poäng efter fyra matcher.

Rimforsa tar sig an Borensberg i nästa match hemma fredag 11 november 19.30.