Storförlust för Virserum hemma mot Ariel B

Virserum hade en tuff match mot Ariel B i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 5-10 (1-3, 2-3, 2-4).

Virserums SGF förlorade mot IF Ariel B

Innebandy2024-03-01 21:31

Ariel B var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-3.

Även i andra perioden var det Ariel B som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-6.

5.11 in i tredje perioden nätade Ariel B:s Thim Nilsson framspelad av Pontus Erlandsson och ökade ledningen för Ariel B.

5.42 in i perioden slog Patrik Aspegren till på straff och reducerade för Virserum.

Virserum reducerade igen efter 9.33 i tredje perioden genom Oscar Bjelkered.

Efter 9.44 slog Anton Segerhjelm till ännu en gång och ökade ledningen för Ariel B.

Efter 16.49 gjorde Pontus Erlandsson mål återigen på pass av Anton Segerhjelm och ökade ledningen för Ariel B. 5-10-målet blev matchens sista.

Albin Rahm gjorde två mål för Ariel B och spelade dessutom fram till tre mål, Anton Segerhjelm stod för fyra poäng, varav tre mål och Pontus Erlandsson gjorde två mål och ett assist.

Ariel B:s nya tabellposition är sjätte plats, medan Virserum är på åttonde plats.

Motståndare i sista omgången för Virserum är Westervik B. Lagen möts söndag 17 mars 13.00 i Sparbankshallen.