Skadad - då är han med som coach

Det flyter på för Rimforsa IF:s innebandyherrar i division två. På fredagskvällen spelar de mot IBK Succé, som vann förra mötet efter förlängning. "Vi är revanschsugna", säger Rimforsas Arvid Borell, som får en annorlunda roll i den här matchen.

Arvid Borell har en spricka i fingret och är istället med som tränare borta mot IBK Succé.

Arvid Borell har en spricka i fingret och är istället med som tränare borta mot IBK Succé.

Foto: Ossian Mathiasson

Innebandy2020-02-06 19:30

24-åringen har en spricka i fingret och kan därför inte vara med och spela. 

– Hans Karlsson kunde inte vara med, så då tänkte vi att jag kan följa med som ledare, och stötta Sebastian Claesson. Det blir kul att kunna hjälpa laget på andra sätt nu när jag missat några matcher, säger Arvid Borell. 

Rimforsa har gått rent under vårsäsongen och har fyra raka trepoängare. 

– Det är bra go i laget, tycker Arvid Borell.

– Jag tycker att det känns som vi har släppt tyngden från våra axlar lite och spelar för att det är kul, som det varit säsongerna innan. Vi spelar vårt spel.

Har ni gett upp förstaplatsen?

– Vi har egentligen aldrig haft en sådan målsättning att vi ska vinna, även om man självklart alltid tittar uppåt om man är uppe i toppen. Nu leder Berg serien och vi kan inte påverka deras resultat. Vi får bara försöka vinna våra matcher. 

IBK Succé, som står för motståndet på fredagen, ligger åtta i tabellen. Hemma blev det förlust efter förlängning för RIF. 

– Jag var inte med förra gången så jag har inte så bra koll på dem. Men laget är rejält revanschsuget och vi ska göra allt för att vinna.

Utöver innebandyn spelar även Arvid fotboll, och han lämnade nyligen RIF och fyran för Malmslätt i trean. 

– Det känns bra hittills, även om det gick lite trögt i Håkan Sandbergs cup. Vi har ett ungt, talangfullt lag, säger anfallaren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!