Seger för HM IS mot Aneby

HM IS vann med 11-7 (5-2, 2-1, 4-4) i kval till division 3 Småland norra herr hemma mot Aneby på onsdagen.

Hjältevad Mariannelunds IS vann mot Aneby SK

Innebandy2024-04-03 21:29

- Vi var de bättre laget idag, skönt att avsluta säsongens sista hemmamatch med en seger, tyckte HM IS:s tränare Robert Karlsson, efter matchen.

I första perioden var det HM IS som dominerade. Laget vann perioden med 5-2.

Hemmalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 7-3.

Tredje perioden slutade 4-4 och HM IS vann matchen med 11-7.

Gabriel Rickardsson gjorde tre mål för HM IS och spelade dessutom fram till två mål, Jimmy Braf stod för två mål och tre assists, Oskar Stejdahl gjorde ett mål och två målgivande passningar och Alexander Larsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål. John Johannesson gjorde två mål och spelade fram till ett mål för Aneby.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. HM IS tog nu sin första seger och Aneby är helt utan poäng efter fyra spelade matcher.

I sista omgången har HM IS Craftstaden IBK Oskarshamn B borta i Oskarshamns Sporthall, lördag 6 april 13.00.