Dubbla fullträffar av Jesper Alm

Jesper Alm och Linköping IBK ångar på i SSL. I onsdags bidrog Alm med två mål när LIBK vann med 11–2 hemma mot Hagunda och tog över serieledningen.

Jesper Alm stod för två mål mot Hagunda när Linköping vann med 11-2.

Innebandy2022-01-20 10:00

Vimmerbykillen Jesper Alm har etablerad sig som en viktig kugge i Linköpings lagbygge som går som tåget i innebandyns högsta serie den här säsongen. I hemmamatchen mot bottenlaget Hagunda satte Alm lite av spiken i kistan med sitt 4–0-mål drygt sju minuter in i matchen.

Han låg även bakom 7–1 i upptakten av tredje perioden. De två målen innebär att VIBK-produkten stått för nio mål och tre assist totalt på 15 matcher den här säsongen.

I en något haltande tabell så toppar Linköping SSL på 33 poäng efter 15 omgångar. Marginalen ned till tiondeplacerade Helsingborg är dock inte mer än nio poäng.