Säker seger - nu är VIBK serieledare

Det blev 60 bekväma minuter för Vimmerby IBK när Gnosjö kom på besök. Hemmalaget tog en enkel seger med siffrorna 13-4 (5-1, 4-1, 4-2).

Vimmerby vann på hemmaplan. Här firas ett av alla de 13 mål laget gjorde.

Innebandy2019-11-15 21:29

VIBK tog ett hårt grepp om matchen redan efter 16 sekunder, då Jonatan Green gjorde 1-0. Ettmålsledningen stod sig i tio minuter, men sedan ryckte hemmalaget ifrån. Halvskadade Johan "JC" Carlsson gick in och satte dit två bollar till 3-0. Sedan blev det egentligen aldrig spännande.

Vimmerby gick iväg till 5-0, tappade i och för sig till 5-2, men kunde sedan punktera matchen i mitten av andra perioden. 9-2 var ställningen i matchens andra pausvila.

Sista perioden blev något jämnare än de andra, men vad gjorde det? Vimmerby IBK hade redan segern säkert i behåll. De vann till slut med 13-4.

Eftersom CL98IC tappade poäng samtidigt som VIBK tog tre poäng leder nu VIBK serien.