Rimforsa föll i förlängningen mot Söderköping

Rimforsa fick bara med sig en poäng hemma mot Söderköping i division 2 Östergötland herr i innebandy.

Rimforsa IF förlorade mot Söderköpings IBK

Innebandy2023-10-27 21:35

I förlängningen blev Söderköping för starka och avgjorde till 5-4 (1-2, 0-1, 3-1, 1-0).

Hampus Rolf blev matchhjälte med sitt avgörande 5-4-mål 2.01 in i förlängningen.

Rimforsa tog ledningen efter 4.55, genom Oscar Hellenberg på pass av Daniel Karlsson.

Söderköping kvitterade till 1-1 efter 15.14, genom Pontus Bengtsson framspelad av Robin Nornvik.

Rimforsa tog ledningen på nytt efter 19.21, när Kim Thörnqvist slog till på pass av Oscar Hellenberg.

Efter 9.00 i andra perioden nätade Victor Juslin, på pass av Jonas Karlsson och gjorde 3-1. Söderköping vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 3-1 till 3-4 i tredje perioden. Rolfs 3-4-mål kom med 02.06 kvar av matchen.

Rimforsa kvitterade till 4-4 genom Oscar Hellenberg. Målet kom med 1.10 kvar att spela. I förlängningen tog det 2.01 innan Söderköping avgjorde till 4-5. Matchvinnare för bortalaget blev Hampus Rolf, på pass av Axel Persson.

Oscar Hellenberg gjorde två mål för Rimforsa och ett målgivande pass.

Rimforsa har nu tio poäng och Söderköping har åtta poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Nästa motstånd för Rimforsa är Hjulsbro. Lagen möts lördag 4 november 15.00 i Stureforshallen.