Premiärdags: Då tappade de lokala lagen

Hoppsan, vad hände? Svala tappade 8–9 till 8–20! HM IS föll också i sin premiär i innebandyfyran.

Simon Heimdal, tränare i HM IS, tvingades konstatera att det blev förlust i premiären.

Innebandy2018-10-13 21:10

Det svänger i innebandy. Det vet vi. Fråga bara Svalas herrlag. De hade en stenhård kamp mot S/W 2010 i premiären. De låg under med ett mål efter två spelade perioder. När vi summerat matchen stod det 8–20 på resultattavlan. Oj. Det blev alltså 0–11 i den sista perioden.

HM IS var också riktigt bra med hemma mot Lokomotiv Nässjö. Ledning med 8–7 en bit in i den tredje perioden. Men, det blev däng, med 8–10.

Svalas mål av: Henrik Svensson 3, Jonny Karlsson 2, Simon Rydén, Simon Karlström och Emanuel Boigs.

För HM IS nätade Jimmy Risberg 2, Marcus Edgren, Alexander Larsson, Viktor Friman, Simon Heimdal, Robert Karlsson och Jesper Rosin.