Målsuccé i debuten för Vimmerbyprofilerna

Vimmerbyfostrade spelare var med och bidrog till storsegrar i debuten för sina lag i helgen. Greta Koponen gjorde två mål för Täby och Jonatan Green stod för ett för Vetlanda.

Greta Koponen gjorde två mål i debuten för Täby och Jonatan Green bidrog med ett mål i sin debut för Vetlanda.

Innebandy2022-09-18 19:57

Greta Koponen gör sin andra säsong i SSL och har lämnat Jönköping till förmån för Täby. I debuten för sin nya klubb i helgen stod hon för två av målen när Täby besegrade Åkersberga borta med klara 9–0. Hon gjorde 2–0 efter fem minuter och stod även för 5–0-målet innan första perioden var över. En lovande debut i nya klubben minst sagt.

Jonatan Green fick också en bra start med Vetlanda. De besegrade Gränna hemma med hela 10–2. Green presenterade sig för sin nya hemmapublik fem minuter in i tredje perioden när han svarade för 9–1-målet.