Målfest när Rimforsa besegrade Åby IBK

Rimforsa hade inga problem med Åby IBK i division 3 Östergötland herr i innebandy, och vann borta med utklassningssiffrorna 10-4 (4-1, 2-3, 4-0).

Åby IBK Ungdom U förlorade mot Rimforsa IF

Innebandy2022-11-20 15:03

Rimforsa hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.36 genom Jonas Karlsson innan Åby IBK kvitterade.

Därefter handlade dock allt om Rimforsa och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 1-4. Åby IBK förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 4-6.

Rimforsa fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-4. Målen i sista perioden gjordes av Victor Juslin, Daniel Karlsson, Kim Thörnqvist och Kim Thörnqvist.

Rimforsas Kim Thörnqvist stod för fyra poäng, varav två mål och Jonas Karlsson gjorde tre mål.

Åby IBK har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Rimforsa har tre vinster och två förluster.

För Rimforsa gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Åby IBK är på nionde plats.

Nästa motstånd för Rimforsa är Ledberg U. Lagen möts lördag 26 november 15.00 i Hackelhallen.