Målfest när HM IS besegrade Bodafors

HM IS hade inga problem med Bodafors i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy, och vann hemma med utklassningssiffrorna 12-6 (2-2, 3-1, 7-3).

Hjältevad Mariannelunds IS vann mot Bodafors IBS

Innebandy2024-03-17 15:12

- Efter en jämn första period, börjar vi rulla boll och få utdelning på våra lägen, kommenterade HM IS:s tränare Robert Karlsson efter matchen.

Bodafors startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 1.33 slog Filip Janback till på pass av Jesper Samuelsson.

HM IS kvitterade till 1-1 efter 12.27, när Jimmy Braf fick träff framspelad av Gustav Stejdahl.

Bodafors tog ledningen på nytt efter 15.27, när Rasmus Andersson slog till på pass av Pim Torstensson.

HM IS kvitterade till 2-2 efter 17.30, när Gabriel Rickardsson hittade rätt framspelad av Marcus Edgren.

HM IS tog också ledningen efter 20.50, genom Alexander Larsson på pass av Gustav Stejdahl.

HM IS tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.04 genom Jimmy Braf, och gick upp till 5-2 innan Bodafors svarade.

6-3 blev det till slut för HM IS. HM IS var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 7-3 och matchen med 12-6.

Gustav Stejdahl gjorde ett mål för HM IS och spelade dessutom fram till fem mål, Jimmy Braf stod för fyra mål och ett assist, Marcus Edgren gjorde två mål och två målgivande passningar och Gabriel Rickardsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål. Pim Torstensson hade tre assists för Bodafors.

Resultaten i sista omgången betyder att HM IS slutar på andra plats i tabellen, och Bodafors på fjärde plats. HM IS är därmed klart för division 3.