HM IS föll på bortaplan mot Craftstaden IBK Oskarshamn B

Det blev förlust för HM IS med 3-11 (2-4, 0-3, 1-4) på bortaplan mot Craftstaden IBK Oskarshamn B i kval till division 3 Småland norra herr.

Craftstaden IBK Oskarshamn B vann mot Hjältevad Mariannelunds IS

Innebandy2024-04-06 15:02

Craftstaden IBK Oskarshamn B var vassast i första perioden. Laget vann perioden med 4-2.

Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast och gick från 4-2 till 7-2 genom mål av Oliver Moberg, David Mattsén och Milton Karlsson-Sundberg. Craftstaden IBK Oskarshamn B var långt ifrån nöjt där. Craftstaden IBK Oskarshamn B vann också tredje perioden 4-1 och matchen med hela 11-3.

Craftstaden IBK Oskarshamn B:s Emil Erlandsson stod för ett mål och tre assists och Milton Karlsson-Sundberg gjorde två mål och två målgivande passningar.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Craftstaden IBK Oskarshamn B slutar på tredje plats, och HM IS på femte plats.