HM IS föll efter dålig start mot Bodafors

Bodafors tog greppet om hemmamatchen mot HM IS i division 4 Småland nordöstra herr i första perioden, och ledde med 5-1 i paus.

Innebandy2022-11-04 21:48

Trots en uppryckning av HM IS vann Bodafors matchen med 7-5 (5-1, 2-3, 0-1).

HM IS:s tränare Robert Karlsson kommenterade matchen:

- Vi är inte riktigt där vilket blir avgörande. Hela första perioden gör vi inget av det vi ska och anpassar inte spelet efter hall och motstånd. Först till andra och tredje perioden gör vi det hyfsat, men får inte in bollen i avgörande lägen.

Bodafors var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 5-1.

HM IS hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 7-4.

HM IS reducerade igen 11.22 in i tredje perioden genom Robert Karlsson framspelad av Marcus Edgren. 7-5-målet blev matchens sista. Fler mål än så blev det inte för HM IS.

Noterbart är att Marcus Edgren gjorde två mål för HM IS och spelade fram till ett mål.

Bodafors har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan HM IS har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att Bodafors nu ligger på tionde plats i tabellen, och HM IS är på fjärde plats.

Nästa motstånd för HM IS är Forserum B. Lagen möts lördag 12 november 14.30 i Forserums Sporthall.