Förlust för Vimmerby B hemma mot Bodafors

Vimmerby B förlorade mötet med Bodafors hemma med 4-5 (0-1, 3-3, 1-1) i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy på lördagen.

Innebandy2021-11-20 21:07

Gustav Andersson blev matchhjälte med sitt avgörande 5-4-mål 11.59 in i tredje perioden.

Bodafors startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 02.29 slog Olle Söderholm till på pass av Gustav Andersson. Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 3-4.

8.11 in i tredje perioden slog Vimmerby B:s Simon Lenegård till på pass av Linus Hemmingsson och kvitterade för Vimmerby B.

11.59 in i perioden nätade Bodafors Gustav Andersson framspelad av Henrik Hanno och avgjorde matchen. Det fastställde slutresultatet till 4-5.

Vimmerby B stannar därmed på fjärde plats, och Bodafors toppar fortfarande tabellen.

Söndag 28 november 14.00 spelar Vimmerby B borta mot Craftstaden IBK Oskarshamn B.