Lyckad comeback när RIF vann premiären

Rimforsa fick en kanonstart på säsongen via seger med 11–3 borta mot Linköping IBS U. Mycket tack vare comebackande Oscar Hellenberg som stod för tre mål och tre assist.

Petter Melkersson gjorde två av målen för Rimforsa.

Innebandy2022-10-09 11:45

Rimforsa hade 2–0 att gå på efter första perioden, men i andra var hemmalaget på väg in i matchen när de reducerade till 3–2. Två snabba mål innan perioden var över fram till 5–2 grundlade RIF:s klara vinst.

– Ringrosten lös igenom en del från början, men i tredje fick vi upp farten och sprang ifrån dem, sa RIF-tränaren Viktor Sandborg.

Han framhöll Oscar Hellenberg som var skadedrabbad förra säsongen, men gjorde lyckad comeback nu med sex poäng totalt.

Målen RIF: Oscar Hellenberg 3, Petter Melkersson 2, Daniel Karlsson 2, Simon Sverre, Victor Juslin, William Bäcklund och Felix Bengtsson.