Defensiv genomklappning när Svala föll mot Bodafors

Svala hade en riktigt tung match hemma mot Bodafors, och förlorade med hela 5-17 (1-5, 3-5, 1-7) i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Innebandy2022-11-18 21:39

Svalas tränare Ludwig Bjerkert kommenterade matchen:

- Vi gör verkligen ingen bra match. Vi är med lite i andra perioden men fortfarande inte tillräckligt.

Bodafors tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.56 genom Jesper Samuelsson, och gick upp till 0-4 innan Svala svarade.

I periodpausen hade Bodafors ledningen med 1-5. Även i andra perioden var det Bodafors som var starkast. Laget vann perioden med 3-5 och ställningen efter två perioder var 4-10.

Bodafors vann också tredje perioden 1-7 och matchen med hela 17-5.

Bodafors Rasmus Andersson stod för sju poäng, varav fem mål, Claes Antonsson gjorde ett mål och totalt fyra poäng, Filip Janback gjorde ett mål och spelade fram till tre mål, Jesper Samuelsson gjorde två mål och totalt tre poäng, Gustav Andersson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål, Noah Janback gjorde tre mål och Pim Torstensson gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Svala har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Bodafors har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Svala ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Bodafors ligger på tionde plats.

I nästa omgång har Svala Aneby SK hemma i Mörlunda Sporthall, fredag 2 december 19.30.