Virserum lyckades inte alls när man mötte Westervik B hemma i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Innebandy2022-11-05 18:14

Westervik B vann med 13-6 (6-1, 5-4, 2-1).

Westervik B var starkast i första perioden. Laget vann perioden med hela 1-6.

Westervik B var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 4-5 och ställningen efter två perioder var 5-11.

Westervik B gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 5-11 till 5-13. De fyra minuterna blev direkt matchavgörande.

Edvin Emanuelsson reducerade förvisso, men närmare än 6-13 kom inte Virserum. Westervik B tog därmed en säker seger.

Ossian Thorsson gjorde ett mål för Westervik B och spelade fram till tre mål, Albin Kristiansson gjorde fyra mål, Isak Lettman stod för fyra poäng, varav tre mål och Viktor Schmidt hade tre assists. Virserums Richard Lundgren hade tre assists.

Virserum har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Westervik B har tre vinster och två förluster.

I tabellen innebär det här att Westervik B nu ligger på andra plats. Virserum är på tolfte och sista plats.

Virserum tar sig an Svala i nästa match hemma fredag 11 november 19.30.