Bottennapp för Virserum borta mot Aneby SK

Virserum lyckades inte alls när man mötte Aneby SK borta i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy.

Innebandy2022-11-18 21:49

Aneby SK vann med 20-4 (6-2, 7-1, 7-1).

Aneby SK tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.18 genom John Johannesson, och gick upp till 4-0. Virserum kom tillbaka och reducerade.

Innan perioden var över hade Aneby SK dock ryckt åt sig ledningen med 6-2. Aneby SK hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.37 genom John Johannesson, och gick upp till 9-2 innan Virserum svarade.

Innan perioden var över hade Aneby SK ryckt åt sig ledningen med 13-3. Aneby SK tog kommandot även i tredje perioden. Laget gick upp till 14-3 innan Virserum reducerade.

Därefter handlade dock allt om Aneby SK och till slut blev det en storseger, slutresultatet skrevs till 20-4.

Aneby SK:s John Johannesson stod för tio mål och tre assists, Henning Lööv gjorde ett mål och spelade dessutom fram till sex mål, Martin Johansson gjorde två mål och totalt fem poäng och Linus Skrubbe gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Aneby SK har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Virserum har fem förluster.

Aneby SK ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Virserum är på tolfte och sista plats.

Virserum tar sig an Vimmerby B i nästa match hemma lördag 3 december 16.00.