Ariel föll tungt mot WIBK

IF Ariel fick inte någon vidare start på det nya året. Borta mot nästjumbon Westervik blev det förlust med 8–4 efter att Kristdalalaget tappat ledningen två gånger i matchen.

Robin Berggren gjorde två mål för Ariel.

innebandy2019-01-04 22:44

Ariel har inte vunnit en seriematch sen den 29 november borta mot Fliseryd. Under fredagskvällen åkte laget till Västervik för möte med nästjumbon i hopp om att bryta den tunga trenden. Inledningsvis såg det ut att det skulle bli en riktig rysare då ställningen var 2–2 efter två spelade perioder.

I den tredje perioden fick Kristdalalaget en drömstart när Robin Berggren skickade in 2–3, men sen kom raset för Ariel. Snabbt vände Westervik på steken samtidigt som luften gick ur bortalaget. Gästerna släppte in sex mål i den sista perioden och förlustsiffrorna skrevs till slut till klara 8–4.

Poäng Ariel: Tobias Roth 1+1, Jonas Olovsson 1+1, Robin Berggren 2+0, Rasmus Karlsson 0+1, Emil Svensson 0+1.