Målvakt:

Pontus Holm/John Nilsson, Södra VI IF: Det går bara inte framhålla den ena SVIF-målvakten utan att nämna den andra. Pontus Holm vaktade målet med bravur i början av våren och John Nilsson på senare delen. Tillsammans har de hållit fem nollor (3–2 till Holm) och sammanlagt har de bara släppt in 13 mål på 13 matcher. Bäst av samtliga lokala lag.

Backar:

Artikelbild

| Joel Svensson har varit en klippa för IFK Tuna.

Markus Ahl, Vimmerby IF: Trots Vimmerbys tunga vår har kapten Ahl alltid stått för fina prestationer. Sättet han bidrar med lugn i backlinjen och med den passningssäkerhet han besitter gör honom till en av seriens bästa mittbackar.

Joel Svensson, IFK Tuna: Ytterbacken Svensson har varit en klippa såväl defensivt som offensivt under våren. En mycket smart spelare som inte är rädd för att ta löpningar högt upp i planen och bidra i anfallsspelet.

Alexander Ekberg, BK Boston: Ekberg har tagit klivet ned till en mittbacksposition till den här säsongen. I ett offensivt balanserat Boston har Ekberg stått för en trygghet med sitt lugn med bollen och följsamma försvarsspel. Startat samtliga elva matcher för serieledarna.

Mittfältare:

Artikelbild

| Daniel "Bränna" Gustafsson är Djursdalas näst bästa målskytt.

Mohamad Jafr, Vimmerby IF: Den så tekniske och vindsnabbe Jafr är alltid ett hot framåt för VIF. Lagets bäste målskytt i vår på sina sex baljor.

Daniel Gustafsson, Djursdala SK: Stenhård på mittens rike, och svårslagen i huvudspelet. "Bränna" kombinerar detta med smart fotbollstänk. Dessutom DSK:s näst bäste målskytt.

Artikelbild

| Tio mål har det blivit för HM IS-anfallaren Jimmy Johansson hittills.

Erik Stejdahl, HM IS: Den spelskicklige mittfältaren dikterar spelet för HM IS med sin fina blick. En stark bidragande orsak till nykomlingens väl genomförda vår.

Victor Gustavsson, IFK Tuna: Gick till Tuna efter att ha inlett säsongen med Vimmerby IF. Sedan "VG" kom tillbaka har de vunnit sju av åtta matcher. Det känns som Gustavsson verkligen kommit hem, och det syns på planen också.

Anfallare:

Arvid Borell, Rimforsa IF: Sprutat in mål för Rimforsa 2019. Den kvicke anfallaren ligger tvåa i seriens skytteliga med elva gjorda mål. Enormt viktigt för RIF.

Jimmy Johansson, HM IS: Den pålitlige målskytten har levererat för nykomlingen. Har mycket offensiva kvalitéer och stort näsa för mål.

Anton Holm, Gullringens GoIF: Nyförvärvet och mångsidige Holm har imponerat större delen av våren sen ankomsten till gul-svart. Med sina sju mål är han målgladast på Gullemon.