Betygen: De var bäst i Hultsfreds match

Nykomlingen Hultsfreds HF har fått en ganska jobbig start i division två. Mot Norrköping blev det förlust med 29–40. De här tyckte vi var bäst i laget.

Hultsfreds HF gjorde en hyfsad match, men räckte inte till mot tidigare division ett-klubben Norrköping.

Handboll2023-10-15 16:04

3 stjärnor: Axel Andersson Landholm

Var Hultsfreds bäste spelare och tog oerhört mycket initiativ. Norrköping hade svårt att stundtals får stopp på Axel. Blev Hultsfreds främste målskytt med åtta fullträffar.

2 stjärnor: Felix Andersson

Trots 40 mål insläppta så glänste HHF-målvakten periodvis. Räddade väldigt många skott. Även målvaktskollegan Tim Johansson gjorde det bra i slutet.

1 stjärna: Christoffer Sundqvist

Är viktig för HHF. Var nästan hundraprocentig i sina avslut och säker i sitt passningsspel. Fick dock ett rött kort en bit in i den andra halvleken.