Fyrpoängsmatch för HHF

Hultsfred Handboll spelar om mycket viktiga poäng i dag när laget möter Trelleborg på bortaplan. Seger och laget går förbi skåningarna i tabellen.

HHF spelar om viktiga poäng i Skåne i dag.

HHF spelar om viktiga poäng i Skåne i dag.

Foto:

Handboll2019-03-02 07:00

Ett Trelleborg som gjort det bra på slutet, och tagit flera fina segrar.

– Det är årets längsta bortaresa, och vårt bortaspel har inte riktigt varit bra på slutet, så det gäller att vi steppar upp lite nu, säger HHF-tränaren Bosse Sundqvist.

I HHF-laget är det klart att nyckelspelaren Robin Löfstedt kommer var med i truppen. Men hur mycket han spelar är ännu lite oklart.

– Han är inte 100 procent fri från sin skada. Han ska få lite behandling innan, men vi vet inte hur mycket vi kommer att matcha honom. Troligtvis blir det inte så mycket försvarsspel, utan mest offensivt spel och i numerärt överläge för vår del, säger Bosse Sundqvist.

Tabellen är ett riktigt getingbo, där Trelleborg ligger poängen före HHF i tabellen. Och det skiljer i sin tur två poäng för HHF:s del upp till H43 som ligger på fast mark. Lundalaget har i sin tur en svår match mot topplaget Kävlinge på lördag. Så en Hultsfredsseger skulle ge väldigt bra förutsättningar inför fortsättningen och slutstriden i tabellen.

I HHF-laget finns det ett frågetecken för Lukas Örnros, som åkt på sjukdom de senaste dagarna efter sin utlandsresa. I övrigt kommer laget till spel med ordinarie manskap i matchen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om