Första segern för säsongen

Två inledande förluster. Nu är Hultsfreds HF en vinnare i handbollstvåan. Detta efter klar seger, 30–22, mot Trelleborg.

Trelleborg hade svårt mot Robin Löfstedt. HHF-spelaren satte nio mål i segermatchen.

Handboll2018-10-13 16:39

Hultsfred tog tag i taktpinnen direkt. Robin Löfstedt satte 1–0, Ivan Pilipovic 2–0 och Robin Löfstedt 3–0. Duon spelade inte bara en betydande roll i inledningen, utan rakt igenom hela matchen. HHF, som förlorat mot Drott och Lågan, var i förarsätet i 60 minuter. Faktum är att HHF inte var i underläge en enda gång. Skåningarna var som närmast när de gick upp till 11–10 ett par minuter innan halvtidsvilan.

Hultsfred gjorde ett miniryck tidigt i andra och det matchavgörande rycket kom när de gick från 20–17 till 24–17. Trelleborg kunde inte hämta sig ifrån det. Till slut blev det 30–22 och första HHF-segern var i hamn.

HHF-målen: Ivan Pilipovic 9, Robin Löfstedt 9, Albin Nilsson 6, Sasa Omrcen 2, Tobias Stridh 2, Lukas Örnros 1, Gustav Örnros 1.