VSGF/JAIK och Rödsle kryssade efter svängig match

VSGF/JAIK tog emot Rödsle hemma på Virumsvallen på söndagen.

VSGF/JAIK spelade lika mot Rödsle BK

Fotboll2021-09-19 19:14

I första halvlek var det VSGF/JAIK som tog greppet om matchen, med en 2-1-ledning. Men i andra halvlek kom Rödsle in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 6 Högsby herr slutade 3-3.

Gästande Rödsle startade matchen bäst och tog ledningen. Jakob Savolainen gjorde målet, redan i 17:e minuten.

VSGF/JAIK kvitterade till 1-1 i 26:e minuten, genom Abdullah Al Hariri.

VSGF/JAIK tog också ledningen i 26:e minuten, genom Ibrahim Haddar. Direkt efter pausen gjorde David Bergkvist mål och kvitterade för Rödsle.

I den 75:e minuten gav Linus Petersson Rödsle ledningen.

Albin Moberg kvitterade för VSGF/JAIK i 77:e minuten. 3-3-målet blev matchens sista.

Med två omgångar kvar är VSGF/JAIK på tionde plats i tabellen, medan Rödsle är på nionde plats.

I nästa omgång har VSGF/JAIK Fliseryd hemma på Virumsvallen, söndag 26 september 15.00.