Vimmerby IF C vann den sista träningsmatchen

Under onsdagskvällen mötte Vimmerbys C:s damer Rosenfors IK på bortaplan. VIF vann med 5–0.

Vimmerby IF C slog Rosenfors IK övertygande.

Fotboll2021-07-01 14:16

Rosenfors IP var platsen för träningsmatchen och efter tre minuter kom första målet av Tyra Andersson. En kvart senare var hon framme igen och gjorde 0–2. Efter trettio minuter stod det 0–3 med hjälp av VIF:s Tessa Svensson. Minuten innan det att domaren blåste av för halvtidsvila stod det 0–4 genom Maja Allvin.

Andra halvleken var inte målrik liksom den första. Det blev ett mål av Johanna Hultqvist som fastställde slutresultatet 0–5 i den 49:e minuten.

Detta var Vimmerbylagets sista träningsmatch. Division 4 startar för deras del den 16:e augusti mot Högsby IK på bortaplan. Rosenfors har en träningsmatch kvar. Då mot Tjust IF FF om drygt en vecka.