Viktig seger i bottenstriden för grönvitt

Storebro IF tog en blytung seger när laget besegrade Djursdala med 4-1 (1-0).

Storebro vann derbyt mot DSK klart.

Fotboll2019-09-14 16:38

Kampen om nytt kontrakt i division fem nordöstra är stenhård. Storebro IF förbättrade sina chanser betydligt, då nästjumbon vann med ett par mål mot redan klara DSK.

–  Jag tycker att vi gör det bra. Killarna ska ha beröm och de jobbar hårt hela matchen, sa en mycket nöjd SIF-tränare, Torbjörn Pettersson.

Laget hade med sig 1-0 i paus efter ett straffmål av Viktor Nyström. Annars var det Djursdala som hade flest chanser första 45 minuterna.

Storebro fick sedan en drömstart på andra halvlek, då Robin Flöisbon satte 2-0. Albin Isaksson reducerade innan SIF gjorde två mål i slutet (Kim Wickström och Marcus Edgren).

I SIF hyllas hela laget. Bäst i Djursdala var Erik Svensson, Albin Isaksson och Frithiof Sundberg.

Karta: Storebro