Veckans elva: De tar plats i vårt lag

Efter en händelserik fotbollshelg har det nu blivit dags att ta ut veckans elva.

GGoIF-målvakten Tobias Carlsson gjorde flera viktiga räddningar i derbyt mot Vimmerby IF.

GGoIF-målvakten Tobias Carlsson gjorde flera viktiga räddningar i derbyt mot Vimmerby IF.

Foto: Michael Nordin

Fotboll2020-09-30 18:15

MÅLVAKT

Tobias Carlsson, Gullringens GoIF: Veteranen hoppade in efter paus mot Myresjö – och visade ingen som helst ringrost. I derbyt mot Vimmerby stod han hela matchen och var mycket bra. Carlsson visade stor pondus och styrde sitt lag med bra snack och gjorde också flera fina räddningar. 

BACKAR

Alberis Da Silva, Kisa BK: Det börjar bli en vana, men är samtidigt naturligt. Den meriterade brassebacken gjorde en ny stark match i toppmötet mot Västra Husby (1–1). 

Jonas Fors, Storebro IF: Rutinerade mittbacken Jonas Fors var tillbaka i grönvitt i den ack så viktiga matchen hemma mot BK Boston. Och jodå, Fors gav stadga och trygghet. SIF vann med 4–1. 

Albin Moberg, Målilla GoIF: De rödvita stod för en stabil insats mot HM IS och vann med 2–1. Albin Moberg var en av planens bästa spelare. Moberg är en pådrivare och en fysiskt stark spelare som kan användas på olika positioner. 

MITTFÄLT

Tarek Bayazid, Södra Vi: I ett bra Södra Vi, var Tarek en av de som lyste allra starkast. I den ofta svåra rollen som yttre mittfältare hittade han en bra balans i defensiv och offensiv. Har en härlig touch på bollen och kommer ofta ur svåra situationer. Satte också det viktiga 0–1-målet. 

John Svensson, Hultsfreds FK: Två mål av Hultsfredskaptenen – och bra i spelet. Svensson är viktig för sitt HFK. Det visade han ännu en gång i toppmötet mot Stjärnan. Nu jagar både han och Hultsfred en kvalplats. Det blir en rysare. 

Jetmir Shehi, SK Lojal: Venalagets bolltrollare på mittfältet imponerade igen. Är i kalasform och var mycket bra även mot seriens klart bästa lag, IFK Oskarshamn. Lojal höll jämna steg med serievinnarna i en timme, delvis tack vare Shehi.

Axel Nilsson, Storebro IF: Axel är en av många unga, duktiga spelare i Storebro, som börjat hävda sig i A-laget. Mot Boston var han en av de bästa i SIF och gjorde också ett läckert frisparksmål. 

ANFALL

Anton Brorsson, Södra Vi: Gör man tre raka mål och hattrick i ett av lokalfotbollens hetaste derby, ja...då tar man självklart en plats i vår elva. Brorsson har gjort många mål i årets förkortade serie. Mot Djursdala blev det tre till. 

Tom Nilsson, Hjorted/Totebo: Satte två mål när Hammarsgärde besegrades enkelt. Vinsten innebär att laget har en liten chans att sno åt sig en kvalbiljett, men den är liten då helgens motståndare Gunnebo måste besegras med stora siffror. 

Victor Gustavsson, IFK Tuna: "VG" satte sina två första mål för hösten då IFK förlorade borta mot tabelltvåan Stensjön med 5–2. 

Victor Gustavsson gjorde två mål mot topplaget Stensjön.
Victor Gustavsson gjorde två mål mot topplaget Stensjön.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!