Utklassning när Hebe besegrade Virserum

Hebe hade inga problem med Virserum i division 6 Vimmerby herr i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 (4-0).

Fotboll2022-05-01 18:09

Hebe startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara tre minuter slog Abdul Hussien Nawrozi till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Robin Söderholm, i tionde minuten.

Hebe ökade också ledningen till 3-0 i 27:e minuten, genom Erik Ståhlgren.

Hebe ökade ledningen till 4-0 efter en dryg halvtimmes spel, genom Rasmus Sandsborg. Direkt efter pausen gjorde Erik Ståhlgren mål ännu en gång och ökade Hebes ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Amer Asic och reducerade åt Virserum. Mer än så blev det dock inte för Virserum.

I 64:e minuten nätade Robin Söderholm på nytt, och ökade ledningen för Hebe.

Erik Ståhlgren ökade Hebes ledning som med målet fullbordade sitt hattrick med knappa kvarten kvar. 7-1-målet blev matchens sista.