Uppgifter: Lämnar blåvitt för ett annat blåvitt lag?

Från Södra Vi IF till Frödinge-Brantestad SK? Jo, troligtvis. "Vi har fått positiva signaler från Daniel Johansson", säger Tage Falk i FBSK. Frågan är om brorsan Kim tar samma väg?

Daniel Johansson är på väg att byta klubb.

Daniel Johansson är på väg att byta klubb.

Foto: Torbjörn Allvin

Fotboll2023-11-28 12:23

Daniel Johansson har haft ett par skadefyllda säsonger. Nu verkar det som 27-åringen är på gång igen. Det verkar också som att han ska spela i Frödinge-Brantestad SK 2024.

– Han har tränat med oss ett tag och vad jag förstår så ska han i princip vara klar. Den bilden jag har fått så ser det mycket positivt ut med Daniel, säger spelande assisterande tränaren Tage Falk och fortsätter:

– Det vore fantastiskt kul att få in honom i laget. Han är gammal Frödingespelare och en bra kille och duktig fotbollsspelare, rapp och användbar på många positioner.

Klart är också att Viktor Svensson återupptar fotbollen, då hans far Urban blir huvudtränare i klubben. Han kommer närmast från Storebro IF. Precis som Martin Gunnarsson. Eventuellt tillkommer också Daniel Johanssons bror Kim till FBSK, från Södra Vi IF.

– Kim har tränat med oss och även där har jag fått positiva signaler. Han ska bestämma sig inom kort, säger Falk, som har en bra känsla när det gäller sitt eget fotbollsspelande.

– Knäskadan har jag gjort att jag inte kunnat prestera som jag vill. Nu känns det jättebra och för första gången på två och ett halvt år kan jag träna i den mängd jag vill utan att det gör ont.

Frödinge/Brantestad hade en bra fjolårssäsong där de kom fyra i sexan. Mycket tyder på att de kommer vara högre upp nästa säsong.

– Det ser väldigt bra ut. Ingen spelare har aviserat att de ska lämna oss. Känslan är att vi har något bra på gång. Vi har många spelare som är väldigt ambitiösa. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!