Uniteds fiasko: Nollat för fjärde matchen i rad

Kräftgången fortsätter för Manchester United. Borta mot West Ham blev man nollat för fjärde matchen i följd. Hemmalaget vann med 2–0.

Manchester United nollades igen.

Fotboll2023-12-23 16:08

Nej, det går inte Manchester Uniteds väg för tillfället.

Storlaget är inte bättre än åtta i Premier League efter att ha förlorat med 0–2 mot West Ham i London.

Det trots att bortalaget hade det mesta av spelet och de flesta och bästa målchanserna.

Men det tycks ha gått troll i målskyttet. För fjärde matchen i rad lämnade Unitedspelarna planen mållösa efter att tidigare nollats av Bournemouth (0–3), Bayern München (0–1) och Liverpool (0–0).

Dyre danske anfallsförvärvet Rasmus Højlund väntar fortfarande på sitt första ligamål i Unitedtröjan. Mot West Ham byttes han ut efter 57 minuter.

Det var i stället West Hams Jarrod Bowen som satte 1–0 efter 72 minuters spel sedan bollen studsat den engelske landslagsanfallarens väg.

Och efter slarv i Unitedförsvaret kunde Mohammed Kudus öka på till 2–0.

West Ham går därmed förbi Manchester United i tabellen och klättrar upp till sjätte plats.

Närmast ställs Manchester United mot Aston Villa på annandag jul. West Ham möter Arsenal på torsdag.