Uddamålsseger när Hultsfred besegrade Höreda

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Hultsfred i matchen mot Höreda på Knektavallen.

Hultsfreds FK vann mot Höreda GoIF

Fotboll2023-09-10 18:00

Laget vann söndagens match i division 4 Småland norra herr i fotboll med 4-3 (2-2). Segermålet för Hultsfred stod Yassin Jalil Kader för efter 74 minuter.

Hultsfred tog en tidig ledning. Diego Nicolas Toribio Urrutia slog till, redan i åttonde minuten.

Höreda kvitterade till 1-1 i 21:a minuten, när Jonatan Herbertsson hittade rätt.

Hultsfred tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Charlie Olsson.

Höreda kvitterade till 2-2 efter en halvtimmes spel, genom Claes Göransson. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Martin Johannesson och gav Höreda ledningen.

I 69:e minuten slog Emil Tapper till, och kvitterade för Hultsfred.

I 74:e minuten avgjorde Yassin Jalil Kader matchen.

Det här var Hultsfreds andra uddamålsseger den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Hultsfred på sjunde plats i tabellen, och Höreda är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Hultsfred är Tranås. Lagen möts lördag 16 september 13.00 på Bredstorps IP.