Tung förlust när Hultsfred krossades av Aneby

Hultsfred hade riktigt stora problem med Aneby i division 4 Småland norra herr i fotboll, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 0-5 (0-4).

Hultsfreds FK förlorade mot Aneby SK

Fotboll2023-09-23 18:21

Gästerna Aneby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fyra minuter slog Rasmus Eliasson Lindstrand till.

Aneby ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Douglas Rune Birger Lind, i 13:e minuten.

Aneby gjorde också 0-3 i 16:e minuten, när Zakariya Zain hittade rätt.

Aneby ökade ledningen till 0-4 i 34:e minuten, när Sebastian Berg fick träff på straff. Till slut kom också 0-5 genom Oliver Widell som ökade Anebys ledning i 56:e minuten. 0-5-målet blev matchens sista.

Med två omgångar kvar är Hultsfred på nionde plats i tabellen, medan Aneby är på femte plats.

Nästa motstånd för Hultsfred är Vista. Lagen möts lördag 30 september 13.00 på Knektavallen.