Tuna numret större än Målilla

Det blev seger för IFK Tuna i lördagens bortamatch mot Målilla GIF. – Alla spelare i laget gjorde det riktigt bra idag, tyckte en nöjd Tuna-tränare, Stefan Larsson, efter 5-0-segern.

Fotboll2017-04-10 07:39

De första 20 minuterna var Tuna det klart bättre laget.
– I inledningen av matchen är Tuna klart bäst. Men jag tycker ändå vi höjer oss i slutet av första halvlek, menar Målilla-tränaren Nicklas Karlsson.

I halvtid stod det ”bara” 0-1, men i den andra halvleken tog Tuna över totalt och det var in princip bara ett lag på planen.
Med tanke på förutsättningarna gjorde Tuna en bra insats, tycker Stefan Larsson. berättar Stefan
– Underlaget är inte lätt. Vi försöker ändå rulla boll och det är just det vi är bra på. Det är hög standard på allt vi gör.

Målilla hade inte så mycket att sätta emot. Tunas inställning och stora krigarinstinkt gjorde att laget prickade in ytterligare fyra mål under de sista 45 minuterna.

Slutresultatet skrevs till 0-5 och med tanke på antalet målchanser bortalaget hade kunde siffrorna blivit större.
Målskyttar i Tuna var Victor Gustavsson 2, Tom Nilsson och Filip Gustavsson.

I hemmalaget framhålls ingen speciell. Hela Tuna-laget får plusbetyg för en väl genomförd match.