Tobias Claesson målskytt - men Hägerstad föll

Hägerstad blev besegrade av Västerlösa på hemmaplan i division 5 Östergötland västra herr i fotboll, där matchen på lördagen slutade 1-3 (0-0).

Hägerstads IF förlorade mot Västerlösa GoIF

Fotboll2023-09-09 15:26

- Tyvärr gör vi en riktigt tråkig prestation där vi inte alls kommer upp i nivå. Vår målvakt Gabbe Jönsson gör en fantastisk match och höll ner siffrorna, kommenterade Hägerstads tränare Jesper Wahlström.

Inget av lagen fick in något mål under första halvlek, men direkt efter pausen slog Andreas Bergström till och gav Västerlösa ledningen.

I 67:e minuten slog Andreas Bergström till på nytt, och gjorde 0-2.

Simon Ahlfeldt Schloenzig gjorde dessutom 0-3 i 69:e minuten.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Hägerstad genom Tobias Claesson. Mer än så blev det dock inte för Hägerstad.

Västerlösas nya tabellposition är åttonde plats, medan Hägerstad är på tionde plats.

I nästa omgång har Hägerstad Borensberg borta på Bergvallen, lördag 23 september 15.00.