Talangen räddade Chelsea i galen match

Manchester City hade segern i sina händer. Men Chelsea kom tillbaka gång efter annan. Cole Palmer blev poängräddare när han satte 4–4 på straff i 94:e minuten.

Cole Palmer (med nummer 20) räddade Chelsea från förlust.

Fotboll2023-11-12 19:44

Stormötet på Stamford Bridge var länge på väg att sluta med en Cityseger, men i 94:e minuten fick Chelsea straff och fram klev Cole Palmer som satte 4–4, vilket även blev slutresultatet. Den 21-årige engelsmannen värvades från just City i somras.

Innan dess hade det mesta hänt i matchen. Redan efter den första halvleken var det 2–2. Men när Citys mittfältsstjärna Rodri gjorde 4–3 i den 88:e minuten var segern väldigt nära bortalaget.

Men så blev det inte.

Chelsea, med tränaren Mauricio Pochettino, verkar ha fått ordning på maskineriet. I måndags slog laget Tottenham med 4–1 på bortaplan och nu knep de en poäng från titelfavoriterna.

Chelsea är fortfarande långt från toppen och parkerar på en tiondeplats. City toppar, en poäng före Liverpool och Arsenal.