Sviten bruten - Tung förlust för Gullringen

Gullringen hade sex raka vinster inför bortamatchen mot Stensjön. Men där bröts sviten. Stensjön vann med 4-2 och Gullringens marsch mot kvalplats uppåt stannade av något.

Ola Lindblom gjorde Gullringens 1-1 mot Stensjön.

Ola Lindblom gjorde Gullringens 1-1 mot Stensjön.

Foto: ossian

Fotboll2019-09-07 20:18

Matchen började tråkigt för Gullringen. Gullringsspelaren Erik Lindblad blev oturligt stämplad över halsen efter en situation och fick föras till sjukhus.

– Det svullnade upp och han hade svårt att andas, men jag har pratat med honom efteråt och det ska inte vara någon fara så. Han fick en blödning. Men han är vid gott mod, säger Gullringens tränare Daniel Ohlsson.

Därefter följde en märklig situation.

– Det är nog det märkligaste mål jag varit med om tror jag. Det är turbulent i vårt straffområde och vi skjuter bort bollen på mållinjen. Domaren gjorde inget först så spelet fortsatte. Sedan blir det inkast, och då valde assisterande domaren att kalla tillsåg huvuddomaren och då tog de beslutet att et var mål. Enligt vad jag hört från mina spelare så gick de på Stensjöns reaktioner, vilket är helt anskrämligt. Jag pratade med domaren efteråt, men tydligen får de göra som de vill fram till nästa avblåsning, säger Daniel Ohlsson.

1-0 till Stensjön blev det i alla fall. Gullringen fick dock snabb kontakt när Ola Lindblom satte 1-1 på straff lite senare.

Men innan paus så gjorde Stensjön 2-1 efter att Gullringen tappat boll på helt fel ställe. Matchen avgjordes sedan när Stensjön gick fram till 3-1 och 4-1 inom loppet av tio minuter. Matchen var körd för Gullringen, som ändå fick till ett reduceringsmål genom Anton Holm.

– Det var ingen rolig torsk. Vi kom inte upp i normal kapacitet i dag. Stensjön var hetare och drog det längsta strået. Det mest sura i dag är att de andra resultaten gick med oss. Men det är tre matcher kvar och nio poäng att spela om. Vi har det inte egna händer, men vi måste fortsätta tro på det och ta varje match som vi har gjort hela hösten, säger Daniel Ohlsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om