Så gick det i höstpremiären – de var bäst i laget

Vimmerby ställdes på förhand inför en tuff uppgift. Och jo, det blev också för tufft mot serieledaren. Ljungsbro vann med 2–0. De här tyckte vi var bäst i VIF.

Gustaf Johansson tvingades konstatera att Vimmerby föll mot serieledarna.

Fotboll2023-08-11 20:51

3 stjärnor: Gustaf Johansson

Vimmerbys målvakt hade en ganska otacksam roll borta mot Ljungsbro. Ingen skugga ska falla på honom att det blev förlust. "Gurra" kunde inte göra så mycket åt målen. Felbedömde någon utrusning, men var på det stora hela bra.

2 stjärnor: Ahmed Tarabeih

Energiske Tarabeih la sin vana trogen ner ett hårt jobb. Han var mycket pigg, särskilt i inledningen av matchen och var ett hot på högerkanten för VIF. Var egentligen den ende utespelare som utmärkte sig första 45. Syntes inte så mycket efter paus, men var stabil.

1 stjärna: Karlo Goranci

Växte som så många andra Vimmerbyspelare rejält i den andra halvleken och var kreativ och företagsam centralt.