Storebro var värda poäng – föll knappt

Storebro stod för en stark insats hemma mot Ariel, men fick se sig besegrade med 1–0. "Vi var värda en poäng", tyckte tränaren Peter Magnusson.

Peter Magnusson Storebro IF

Fotboll2022-06-03 22:01

Storebro tampas i botten av femman och hade en tuff uppgift hemma mot fjolårets tabelltvåa Ariel.

Hemmalaget började respektlöst och skapade två heta chanser första minuten. Laget hade ytterligare lägen sedan, men det blev gästerna som gjorde första målet i den 18:e minuten genom Simon Zetterling.

– Ariel tog över lite mer spelmässigt efter målet, men vi förtjänade snarare oavgjort i halvtid.

Andra halvlek bjöd på mer kamp och var fattigare på chanser. Ariel höll till slut undan och vann,

– Vi hade lite halvchanser i andra, men sett till matchen som helhet hade oavgjort varit mer rättvist.

John Pettersson fick plus som bästa spelare i SIF.