Storebro utklassat av IFK Västervik borta

Storebro åkte på en riktig smäll när laget förlorade på bortaplan mot IFK Västervik med hela 0-5 (0-5) i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

IFK Västervik vann mot Storebro IF

Fotboll2023-06-17 16:23

IFK Västervik startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Brian Bechairi slog till, redan i tionde minuten.

IFK Västervik gjorde också 2-0 i 18:e minuten, när Oskar Åberg fick träff.

IFK Västervik ökade också ledningen till 3-0 i 34:e minuten, när Ayman Hadrous slog till.

IFK Västervik gjorde 4-0 i 37:e minuten, återigen genom Oskar Åberg.

IFK Västervik gjorde också 5-0 genom Oskar Åberg som med målet fullbordade sitt hattrick i 45:e minuten. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för IFK Västervik med 5-0.

Noterbart är att.

IFK Västervik har fyra segrar och en förlust och 21-9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Storebro har en vinst och fyra förluster och 5-11 i målskillnad.

IFK Västervik stannar därmed på andra plats, och Storebro sist, på elfte plats, i tabellen.

Storebro tar sig an Djursdala i nästa match hemma tisdag 20 juni 19.00.