Spännande forward tar plats i Veckans elva

Högsta växeln är ilagd. Fotbollen rullar på med full kraft. Här är veckans elva med en spännande blandning.

Kisas Abdi Said, Gullringens Alexanders Svartz och Hägerstads Arvid Borell är några av spelarna som tar plats i Veckans Elva.

Kisas Abdi Said, Gullringens Alexanders Svartz och Hägerstads Arvid Borell är några av spelarna som tar plats i Veckans Elva.

Foto: Arkiv

Fotboll2021-08-19 19:00

MÅLVAKT

Tom Polder, Gullringens GoIF: Tom hade visserligen inte så fasligt mycket att göra i 2–0-vinsten mot Tenhult, men det han hade gjorde var bra. Gullringen har nu hållit nollan i serien i över 200 minuter.  

BACKAR

Elias Hallingfors, Vimmerby IF: Efter den snöpliga förlusten mot Tenhult, blev det istället tre pinnar mot Ölmstad. Elias Hallingfors gick in och gjorde en stark insats de bakre leden. 

David Lund, Rimforsa IF: Här har Rimforsa en guldklimp. Visst, RIF släppte fyra bollar bakom sig i derbyt mot Kisa i lördags, men den unge mittbacken var ändå en av matchens giganter. Har stor potential med sin kompromisslösa spelstil. 

Alexander Svartz, Gullringens GoIF: Inte otippat har Gullringens kapten och klippa Alexander Svartz varit riktigt bra så här långt. Svartz spelar med stor pondus, är kraftfull och skänker gulsvart stor trygghet. Dessutom målskytt i 2–0-vinsten senast.

MITTFÄLT

Sebastian Strömbom, Hultsfreds FK: Sebastian är en oerhört viktig kugge i HFK-maskineriet. Det visar han i match efter match. Har en outsinlig energi och går in med liv och lust i varje närkamp. Stark insats mot Ariel.  

Eiji Fujinami Goncalves, Kisa BK: KBK har många tekniskt skickliga spelare i sitt lag. Brassen Eiji Fujinami Goncalves är definitivt en av dem. Har en mycket fin passningsfot och satte en snygg balja mot Rimforsa. 

Ibrahim Doumbia, IFK Tuna: IFK har ett spännande lag, där nyförvärvet Ibrahim Doumbia är en av de mest framträdande. Tuna tog en skön trepoängare mot Höreda, där nämnde Doumbia var duktig.

Joakim Hammar, Södra Vi IF: Den speedige mittfältaren/anfallaren fick mycket beröm för sin match mot IFK Västervik. Hammar satte sin prägel på matchen och låg bakom segern. 

ANFALL: 

Abdi Said, Kisa BK: Gör man två mål mot både Rimforsa och Hemgårdarna – och i övrigt bjuder på ett bra anfallsspel, ja..då tar man plats här. I derbyt passade han dessutom mycket vackert fram till Daniel Arnessons 1–0-mål. 

Arvid Borell, Hägerstads IF: Egentligen är Borell för bra för att lira i sexan, men Hägerstad tackar och tar emot förstås. På de inledande tre matcherna, som alla slutat med HIF-seger, har han gjort nio (!) mål.

Rasmus Samuelsson, HM IS: Den notoriske målskytten är tillbaka i HM IS. På Slättvallen gjorde Rasmus Samuelsson ingen besviken då han på ett distansskott satte viktiga 2–0 mot Målilla. Han hann även med ytterligare ett mål innan matchen var över. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!