Södra Vi föll borta mot Tjust

Södra Vi fick se sig slaget i mötet med Tjust på bortaplan i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll, med 0-4 (0-4).

Tjust IF FF vann mot Södra Vi IF

Fotboll2023-09-30 17:57

- Rättvist resultat, kommenterade Södra Vis tränare Michael Elmér efter matchen.

Tjust började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Tobias Palm till.

Tjust ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Robin Lundahl på straff, i nionde minuten.

Tjust gjorde 3-0 i 18:e minuten, när Robin Lundahl återigen hittade rätt på straff.

Tjust gjorde också 4-0 genom Robin Jiderblom i 27:e minuten. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Tjust med 4-0.

Med en omgång kvar är Tjust på fjärde plats i tabellen, medan Södra Vi är på sjunde plats.

I sista matchen möter Södra Vi IFK Tuna hemma på lördag 7 oktober 16.00.