Tog första segern och första nollan i elfte omgången

Inte i elfte timmen, men väl i elfte omgången. Då kom den. Den första efterlängtade trepoängaren för Horn/Hycklinge IF. Med klara 3–0 mot IF Hebe hemma. "Jätteroligt", säger Morgan Westerling i ledarstaben.

Horn/Hycklinge IF tog sin första seger i seriespelet för säsongen.

Fotboll2023-08-24 20:48

Horn/Hycklinge IF gjorde comeback i seriespelet inför den här säsongen och har behövt en viss startsträcka på sig för att hitta rätt i spelet.

Efter tio raka utan vinst kom till slut segerjublet efter 3–0 hemma mot Hebe. Albert Svensson och Hampus Nilsson gjorde målen i första halvlek. Sedan punkterade inhopparen Anton Andersson matchen tio minuter från slutet.

– Vi har väntat på det här. Det har behövts många matcher för oss för att mogna som lag. Jätteroligt att vi får den här utdelningen nu. Vi vinner och håller dessutom nollan efter en stark insats av försvaret. Hela laget ska ha plus.